Äggkläckning del 2 - kycklingarna är här!

Nu har kycklingarna börjat komma! Redan i måndags började ett par ägg att kläckas och nu har det hunnit kläckas sju stycken kycklingar. Något oroväckande att kycklingarna började kläckas två dagar före utsatt datum. Det kan tyda på att temperaturen varit lite för hög. Till nästa kläck får jag lägga in en termometer och kontrolltempa så att inte den inbyggda termometern mäter fel.

Hittills har det blivit tre hönskycklingar och fyra tuppkycklingar. Av någon anledning är det alltid lite fler tuppar som kläcks än hönor.

Förhoppningsvis kommer det att kläckas fler kycklingar under dagen och morgondagen! Det är himla spännande, vi springer till kläckaren stup i kvarten för att se om det blivit något nytt litet hålpick eller andra livstecken som pipande ägg.

Alldeles färska kycklingar, fortfarande i kläckaren. 

Hoppas ni har en riktigt fin onsdag!
Själv ska jag dessvärre fortsätta arbetsveckan på konferens för andra gången i år...och missar slutet av kläcket.

Kommentarer

 1. Åhh vilka gulliga dunbollar! Hoppas det går bra med kläckningen :)

  Hur var det, skulle du behålla dessa själv eller sälja?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med facit i hand och att resultatet bara blev TRE hönor (!) Så kommer jag behålla alla själv. Hade det blivit ett "normalkläck" så skulle jag sålt överskottet :) Men nu blir det ett kläck till i veckan!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Streama live på youtube och facebook och du kommer garanterat få tiotusentals eller hundratusentals som tittar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det låter som en jättebra idé!

   Radera
 3. Och du kan även själv titta live när du är borta på konferensen så klart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade suttit som klistrad...

   Radera
  2. Haha, ja det vore nåt att sysselsätta sig med mellan försäljningsrapporterna!

   Radera
 4. Underbart! Det måste vara fantastiskt att få uppleva och tillsammans med barn. Vilken grej.

  Efter vårt snack i helgen om att ekologiska ägg är befruktade - vad sa du nu att kyckligen som kläcktes kallas. Något med hybrid...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, ja, om man kläcker ekologiska ägg så blir resutlatet en värphybrid, typ en leghorn är vanligt.

   Radera
  2. Ekologiska butiksägg alltså

   Radera
  3. Detta med värphybrid och raser blev ett litet rabbit hole för mig. Så otroligt kul det verkar...

   Radera
 5. Men gulligull då! Får hålla barnen borta från detta inlägg annars sitter vi snart med tuppkoloni. Du vet att det föds fler människohanar också? Fler män stryker med i olyckor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja så är det. Jag tror det är typ 51-52 % pojkar. Här blev det dock maximal otur med fem tuppar och tre höns. Extremt många "dödsfall" i äggen de sista dygnen.

   Radera
 6. Vilken fantastisk sak att få uppleva.

  SvaraRadera
 7. Hej,

  Lever du? Saknar dina inlägg och hoppas allt är bra med dig.

  /Frihetsmamman

  SvaraRadera
 8. Hej jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förbanna en förälskad älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg