Veckorapport vecka 11 - jag äter ogräs och längtar efter årets bonus


Veckan som gått har bjudit på både högt och lågt kan man säga. Lågvattenmärket var när jag fick punktering på E4:an i omkörningsfilen (livsfarligt och sådär actionfyllt som det ser ut på film). Upptäckte sedan att vi inte hade något reservdäck (note to self, kolla alltid om det finns ett reservdäck när vi köper bil nästa gång!). Detta kryddades med en saftig faktura från Assistancekåren, däcksjour + tillfälligt däck och påföljande byte av däck. 5000 :- fattigare. Går inte det på försäkringen undrar ni, nej det gör det inte om man som jag tagit en kalkylerad risk och justerat upp självrisken till 7000 :-. Summa summarum så kan jag ta en punktering var och varannat år och ändå gå plus på den högre självrisken. Det är dock väldigt tråkigt när de där större utgifterna kommer...

Det positiva i veckan har rört finanserna på annat håll. Jag fick besked om att årets bonus betalas ut redan i mars och inte april som tidigare år. Det ser också ut att bli sisådär 10 % av årslönen vilket inte är fy skam. 
Våtarv, gratis sallat. 

I helgen har jag kroppsarbetat riktigt hårt genom att gräva odlingsbäddar, spättat upp stenar och slutligen lagt markduk för att förhindra ogräsangrepp. Det är verkligen underbart att bli sådär trött i kroppen, till skillnad från vardagarna när man bara är trött i huvudet. Alla ogräs är dock inte av ondo. Våtarven breder ut sig som fina gröna mattor över slänterna runt tomten. Igår plockade jag en rejäl salladsbas till lunch och middag. Smaken är angenäm, tänk er ruccola + spenatish. Innan sallat frodas i odlingen så är Våtarv en perfekt salladsbas. Dessutom växer den riktigt tidigt på året så att köpa blandade blad på påse är egentligen ingenting man behöver göra överhuvudtaget som självhushållare/ snåljåp.

I veckan har jag också lyssnat på Frihetsmaskinens intervju från Verkligheten i P3. Om ni inte redan lyssnat så rekommenderar jag den varmt. Givetvis ställde intervjuaren den där frågan "Men tänk om ALLA gjorde som du?!". Vad tråkigt det är att just den frågan alltid måste komma upp. Tyckte dock att Frihetsmaskinen gav ett bra svar. 

Våtarv fungerar hur bra som helst 
på mackan!
Idag öser regnet ned här men i växthuset är det både varmt och torrt så där kommer jag att spendera eftermiddagen med mer grävjobb. Innan dess tänkte jag dock läsa ut "Ut ur Ekorrhjulet" av Oskar och Maribel Lindberg. 

Ha en riktigt skön söndag kära läsare!

Kommentarer

  1. Skit med bilen men bonusen verkar mer än väl kompensera :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack :) Ja det känns lite som julafton.

      Radera
  2. Haha du skriver för roligt. "Sådär actionfyllt som man ser på film". Ett illustrerande exempel på hur man faktiskt kan tjuvkoppla systemet utan att betala dyra försäkringar för som du säger, du kan unna dig en likadan Daredevil Drivepast Hillbilly Maneuvre en gång vartannat år och ändå vara en vinnare. Ger lite perspektiv.

    "Det är verkligen underbart att bli sådär trött i kroppen, till skillnad från vardagarna när man bara är trött i huvudet." Hear hear! Jag längtar så att det värker i mig till gården och årets syrénslakt, djupbäddsdyng-övning e d med efterföljande sköna träningsvärk och sänggående klockan 20:15.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och stort grattis till bonusen!

      Radera
    2. Helt galet var det. Såhär i efterhand verkar folk inte få såna där exploderande punkteringar så ofta. Känner mig utvald. Pyspunka verkar vara det vanligaste (helt ovetenskaplig marknadundersökning).

      Gud vad härligt, snart är det dags för er att flytta ut på lander också! Dagen efter skolavslutningen?? :D

      Tack :)

      Radera
  3. Hej jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förbanna en förälskad älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd om hur jag återställde kärlek och förtroende i mitt äktenskap, jag har goda avsikter att denna information kommer att hjälpa någon som läser detta just nu att läka trasigt hjärta och återställa förlorat kärleksförhållande inom två dagar. Min stoy kan vara likadan, jag var gift med Antonio fyra år, förra månaden han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka till älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket eftersom vi hade två små barn tillsammans och jag älskar honom så mycket att jag inte kan leva utan honom, jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på jobbet, hon är min goda vän och hon rådde mig att snarare kontakta en kärlek stavningskärna som kan hjälpa mig att stava kärlek tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller kan fungera, jag hade inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalens e-postmeddelande som hon gav mig och få muniter efter att jag fick ett svar Dr.Oduduwa sa till mig att han kan hjälpa mig att få tillbaka min man, det var inga problem att allt kommer att gå bra innan tre arbetsdagar, jag följde noggrant all hans instruktioner om vad jag ska göra hemma under mitten av natten kärlek spell bön. Oduduwa lanserade en Love-stavningsdel i luften och förvånansvärt andra dagen var den omkring 06.00. Min make kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad eftersom min man vägrat att ringa mig eller smsar mig de senaste tre veckorna, plötsligt ringde han för att be om ursäkt för mig och han sa att han kommer att återvända hem för att besöka mig och mina barn snart. Ända sedan den första dagen han ringde mig, han har ringt och smsat mig varje dag, idag ringde han att jag svarade på telefonsamtalet och han sa igen att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle förlåta och återvända till honom som kärlekspartner, att han älskar mig så mycket. Jag är så glad och tills idag började vi leva tillsammans lyckligt som en familj. min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa för hans begåvade krafter för att återställa trasiga äktenskap och föra tillbaka ex kärlekspartner inom två dagar kärlek stavning bön som fungerar. Jag rekommenderar honom varmt för alla som söker brådskande återställande av kärlek (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera
  5. Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
    Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
    Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
    Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
    Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
    När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
    Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

    SvaraRadera
  6. ,, Jag är Michelle, bor från Lund, jag vill tacka Oduduwa för att ha återfört min ex-kärlekspartner som älskar mig mer än någonsin tidigare, jag gifte mig med min man, vi hade två barn tillsammans eftersom vi har varit gift för mer än 5 år. Min man reste nyligen till Kanada för en affärsresa, där han träffade en annan ung dam, han flyttade till att bo i samma hus med den här damen och försökte sedan skilja mig, när min man återvände från resan sa han till mig att han inte vill träffa mig och mina barn längre så körde han oss ut ur huset. Jag var ledsen, deprimerad och kände mig så frustrerad och jag var så desperat att få tillbaka min kärleksman för våra barns skull, de kommer att sakna honom så mycket, jag sökte efter en lösning för att få honom att älska mig och våra barn. när jag surfar på min dator läser jag ett bloggkommentarvittnesmål från en dam Anna om hur hon fick tillbaka ex-kärlekspartner inom 3 dagar. med hjälp av en kärleksformulär Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) jag kontaktar oduduwavia hans personliga e-post, några ögonblick senare fick jag ett svar från Oduduwa han sa att jag skulle vara lugn i bara två dagar att min man kommer att ringa för att be mig om ursäkt. Jag följde noggrant alla Oduduwa-instruktioner sedan den andra dagen efter att lokalbefolkningen aktiverats fick jag ett telefonsamtal från min man, mannen Michael, och han sa att han är väldigt ledsen för att skada mig och han lovar att komma hem, just igår kommer min man tillbaka hem för att komma och se mig och mina barn, vi lever alla lyckligt idag.
    Jag vill att ni alla läser denna bloggkommentar ska gå med mig till tack till DR.Oduduwa för att återställa min kärlek tillbaka.
    Jag ger också råd till någon i sådana liknande problem med kärleksförhållanden att kontakta Dr.Oduduwa för omedelbar lösning för att få tillbaka ex-kärlekspartner oavsett hur många år från separation.
    få omedelbar lösning på följande relationsproblem ...
    1. Voodoo love Stava charm till förtroende och äkta kärleksförhållande
    2. Ta tillbaka ex-kärlekspartner efter skilsmässa
    3. hindra någon från att störa din relation.
    4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
    5. Talisman kärleksring för domionn
    bra lösning på alla typer av familjeuppbrott eller frånskilda.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  7. Jag läste några vittnesmål om en kärleksförtrollning av DR ISIKOLO om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina före detta älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar, jag tänkte bara på om det var sant och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader, jag saknade honom verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få tillbaka honom men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig inom de närmaste 48 timmarna, släppte Dr Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har delat tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur den var innan vi gjorde slut. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolos mailadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så gärna, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg