Veckorapport vecka 9, lön och sparande i februari

Jag gillar verkligen att snacka pengar. Ord som sparande, sparkvot, avkastning och nettoförmögenhet får mig att dregla (typ). Nu råkar det vara så att maken (som är klokare och mer eftertänksam än mig) tycker att det är något obehagligt att jag basunerat ut på internetz hur mycket vi tjänar eftersom informationen ligger kvar i evighet. Därför kommer jag inte fortsättningsvis att redovisa totalt hur mycket som kommer in på kontot.

Däremot kan jag avslöja att sparkvoten den här månaden landar på 64 % och att summan vi sparat slagit tidigare personbästa. Vi har också gjort en specialinvestering som kommer ge utdelning först 2020. Investeringen är helt enligt plan för vår FIRE-kalkyl.

Den här veckan har för övrigt haft ett hysteriskt tempo både på jobbet och på hemmaplan. Så här på söndagens eftermiddag känns det knappt som att jag andats ett enda djupt andetag på hela veckan. Nåväl, när jag blickar tillbaka på veckan som gått är jag i alla fall otroligt nöjd med det som kommit in på kontot.

Mina extraknäck i form av Mysteryshopping gav en hyfsad lön den här månaden. 1735 :- blev nettolönen från de olika uppdragen. Hittills har jag tjänat drygt 1900 :- på Mysteryshopping och är nästan halvvägs med årsmålet på 4000 :- . Jag har också sålt lite kläder på Sellpy för 879 :- .

Rätt otippat hörde en bekant av sig och ville köpa avelsägg. Jag samlade ihop ett par kartonger ägg i veckan och sålde dem för 150 :-. Däremot kände jag inte att jag kunde ta marknadspris för äggen utan det fick bli en symbolisk summa. Det ligger en del pengar i avelsäggsförsäljning faktiskt (ja okej, allt är relativt men några hundringar extra i månaden då). Hade jag sålt samma mängd och sorts ägg på Blocket så hade jag fått nästan 600 :-. Jag kanske borde prova att lägga ut en annons när jag fyllt min egen kläckare med ägg? Visst är det en del jobb med att packa + skicka men för 28 :- per ägg så kan jag stå ut.

Igår summerade jag budgeten för februari och kunde konstatera att matkostnaden inkl hygien blev rekordlåga 2200 :- för hela februari. Vi har alltså snittat 79 :- per dag inklusive minstingens blöjor etc. Det ska bli intressant att se hur låg matkostnaden kan bli i t.ex. juli-sep när det finns mycket i trädgården att skörda och förhoppingsvis en och annan ungtupp att slakta.

Fick sättpotatis och en pralinburk med höns på!
Idag har jag mycket trädgårdsjobb på att-göra-listan. Jag ska förgro mina färgglada sättpotatisar som kommit med posten och de Amandine-potatisar jag fick i "gå-bort-present". Hur trevligt är det inte att få sättpotatisar i present för en odlingsnörd?!

Dessvärre har jag inga bra kärl till detta utan brukar förgro potatisar i barnens pulkor. Det ser lite knasigt ut, men det är ett himla bra sätt för potatisarna att få både rötter och groddar. På så sätt får plantorna ett riktigt bra försprång.  Jag grundar pulkorna med några cm jord, trycker ned potatisarna någon cm i jorden och vattnar. Efter några veckor har rötter utvecklats och groddarna skjutit i höjden.
Ett härligt gäng frö kom med posten!

Dags för mig att dra på trädgårdshandskarna, gå ut i blåsten och göra lite nytta i odlingarna. Om barn och husdjur tillåter planerar jag att så en hel del av mina nya fröer också.

Hoppas ni har en skön söndag!

Kommentarer

  1. Var beställde du sättpotatisen ifrån?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Undrar detsamma samt önskar en miniupdate på såandet.

      Radera
    2. Jag beställde sättpotatisen (Violetta och Red Burgundy) från Larsvikens till 15 % rabatt.
      https://larsviken.se/sattpotatis/ Dessvärre gick erbjudandet ut igår. Amandinepotatisen är från Plantagen på Svågertorp.

      Fotade lite nu på morgonen så jag lägger ut bilder i en miniupdate på lunchen :)

      Radera
  2. Hej jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förbanna en förälskad älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Min berättelse är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
    Jag fick casting-programmet för äktenskapspell av en andlig far, mentor och healer. några dagar efter att Lunch of Stavel kunde föra tillbaka min ex-kärlekspartner hem till mig, var det en överraskning för mig, jag kan förklara hur det hela händer, (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Min make var väldigt hård till en början, men min man Anderson kom hem igen för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir bättre, intressant och sötare. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella stavhjul för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på whatssap nummer bara: 792680119659 Efter kontaktkommunikation med Dr.Oduduwa nu kommer alla dina bekymmer vara över. magisk kärleksförtryck är kraftfull avsikt jag tror så mycket kommer att hjälpa dig att återvinna förlorade kärleksförhållanden. det fungerar för mig, min ex kärlekspartner återvänder hem inom tre dagar. (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera
  4. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

    SvaraRadera
  5. hej killar, jag är väldigt glad över att vara här och jag gillar så mycket rikt innehåll som delas här är väldigt utbildande och inspirerande, jag vill också snabbt bidra med att dela användbar information och mitt personliga vittnesbörd som jag upplevde för några dagar sedan, jag läste liknande blogginlägg på en webbplats för några dagar sedan om en stor kärleksförtrollare som hjälpte så många människor att få tillbaka sin före detta kärlekspartner och han har också den magiska kärleksförtrollningskraften att återförenas och återställa trasiga äktenskap/hem igen. jag var först inte stöder kärleksmagisk stavning tidigare eftersom jag hade en vän som sa att hon hade kontaktat några människor online och hävdade att de är kärleksstavar men de fungerar inte, jag var rädd för att inte falla i samma fälla, tills Jag läste från ett blogginlägg på nätet om den riktiga kärleksförtrollaren Dr.Oduduwa, jag gav det ett försök eftersom det inte skadar att prova något nytt, så idag är det tre dagar sedan jag hade kontakt med Dr.Oduduwa och som han lovade mig att min ex kärleksman återvänder hem för att be mig om ursäkt, jag tar det bara som ett skämt, jag gav dr.oduduwa min man bild och namn och jag gav honom min egen bild och namn, han sa att han skulle gå att lansera en kärleksförtrollning för min räkning och att min man inom 3 dagar kommer tillbaka till mig. Jag följer bara hans instruktioner och jag tillhandahåller det stavningsmaterial som krävs för att kasta en kärleksförtrollning till handling. Goda nyheter för mig idag fick jag ett telefonsamtal från min man man Showman, han har inte ringt mig de senaste 3 månaderna nu sedan vi gjorde slut, just idag fick jag ett telefonsamtal och sms från honom, han bad mig om ursäkt och lovade att komma tillbaka hem i kväll, här sitter jag med honom just nu och äter middag tillsammans, det verkar vara som en magi eller jag drömmer. Denna kärleksförtrollning av denna goda man Dr.Oduduwa fungerar verkligen för mitt bästa. Jag rekommenderar honom starkt till alla som vill få tillbaka ex kärlekspartner, återställa trasigt hem, kärleksförtrollning för sann kärlek och tillit i ett förhållande, om du misstänker att din kärlekspartner är otrogen mot dig, kontakta honom idag för en snabb brådskande lösning är säker. garanti 100%. skicka meddelande till hans personliga
    WhatsApp
    https://wa.link/q5f107

    till kommunikation med Oduduwa gratis onlinekonsultation idag, bra omedelbart resultat är säkert.

    Vill du ha snabba svar och omedelbar lösning på följande relationsfrågor?:
    Älska voodoo-trollformel för att få ditt ex att bli avundsjuk över att ha lämnat dig
    1. skilsmässa par lösning för att återförenas
    2. hur man får hjälp att få tillbaka ex kärlekspartner
    3. brådskande lösning för att återställa tillbaka ex kärlekspartner
    4. omedelbar kärleksförtrollning för att få tillbaka ex
    5. omedelbar kärleksförtrollningslösning för att locka till sig ex kärlekspartner
    6. hur man får tillbaka ex med voodoo spell
    7. Talismn ring för att få tillbaka mitt ex
    8. svart magi kärleksförtrollning för att locka ex
    9. Talismanring för berömmelse, rikedom och rikedom (för magisk besvärjelse)
    10. Talismanring för Love Dominion and Power
    11. Lotto-lyckonummer (trollformel för talismanring för att vinna spel)
    12. Botemedel mot sexuellt överförbara sjukdomar och blodsjuka (örtmedicin)
    kontakta Dr.Oduduwa andlig healer idag för onlinekonsultation och utöva kärleksbesvärjelsebön för att återställa tillit och kärlek i äktenskap och kärleksrelationer.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  6. Mitt namn, maya elijah Efter 12 års äktenskap grälade min man och jag på ett eller annat sätt tills han slutligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara mot barnen, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Jag tänker på honom varje dag och natt och jag önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag sökte hjälp online och hittade en webbsida som antyder att Dr Alaba kunde hjälpa hans tidigare ex att återvända. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra. Jag gjorde det och sedan gjorde han mig till en kärleksförtrollning. 48 timmar senare ringde min man mig verkligen och berättade att han verkligen saknar barnen också, så fantastiskt!! Så, så han kom tillbaka den dagen, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan han åsamkade mig och barnen. Vårt äktenskap var starkare än tidigare, allt tack vare Dr. alaba. Han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min historia på nätet att Dr alaba var en sann och kraftfull trollkarl. Jag kommer alltid att be att hon lever länge för att hjälpa sina barn i nöden, om du är här och behöver ett ex tillbaka eller din man har gått vidare till en annan kvinna, sluta gråta, kontakta detta kraftfulla stavningshjul direkt. Här är hans kontaktadress på: {dralaba3000@gmail.com} eller WhatsApp / viber honom via hans kontakt nedan +1(425) 477-2744 Tack Dr. alaba.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg