Playing with FIRE-dokumentären på Netflix?


Du kanske har noterat att det kommer en FIRE-dokumentär, "Playing with FIRE" . Om du som jag vill ha möjlighet att se den här dokumentären så kan vi allihop idag gå in på Netflix och önska den. Ju fler som gör detta, desto större chans att de faktiskt tar in den. Vore det inte häftigt om vi i det svenska FIRE-communityt lyckas få Netflix att ta in den här dokumentären!?

Om dokumentären finns tillgänglig på Netflix, tänk vilken ögonöppnare det kan vara för den stora massan? Över hälften av svenska folket tittar på Netflix. 

Huvudpersonens egna ord om dokumentären: That is the simple mission of “Playing with FIRE” - to bring awareness of this magical possibility to more people, so that they too can have a chance for their Harajuku Moment*. Scott Rieckens 

Vi är många som vill slå ett slag för FIRE-communityt och nu idag kan alla dra sitt strå till stacken genom att gå in på sitt Netflix-konto och önska dokumentären "Playing with FIRE" av Scott Rieckens. 

Såhär gjorde jag: 

Jag gick in via webbläsaren i min telefon och det var supersmidigt. 

Gå till Netflix "Hjälpcenter", "Föreslå TV-serier eller filmer".
Ange "Playing with FIRE documentary (Scott Rieckens)" + skicka. 

Nu för tiden, när vi alla ändå pröjsar 112:- per månad i public service avgift så kan vi lika gärna dra ett mail till SVT också, när vi ändå är ingång, eller hur?

Du kan maila SVT med inköpsförslag eller fylla i ett formulär:

dokumentarfilm@svt.se


*Harajuku Moment = Scott Rieckens refererar till ögonblicket då han hörde en intervju med Mr MM för första gången. 

Kommentarer

Populära inlägg