Shoppingförbudet höll på att missyckas redan första dagen

Jag är sedan10 år brukare av eltandborsten Oral B pro. Under dessa 10 år har jag förbrukat två stycken tandborstar av detta märke och jag har varit supernöjd. Under dessa år har jag inte haft ett enda hål och jag tror inte att det är en slump. Under kortare perioder typ semesterresor och konferenser har jag blivit tvungen att resa utan eltandborsten och då känns tänderna aldrig riktig rena. Det är bara en eltandborste som gör jobbet tillräckligt bra.

Men snacka om dålig tajming med mitt shoppingfria år när min eltandborste fullständigt dör under nyårsafton. Jag vill helst undvika att inleda året med att köpa en ny. Nu hittade jag i och för sig eltandborstar för 179 :- på Apotea men har man köpförbud så har man.

Då kommer maken på den brillianta idén att vi kan dela på hans eltandborste som fortfarande har klös i batteriet och på det sättet behöver vi enbart ha EN tandborste hemma. Vi har dock varsina borsthuvuden av hygiensiska skäl. Jag har hört att man inte ska dela borste då man kan få hål.

Pust! Duckade en utgift där och är mycket nöjd med hur vi löste det.

Så, första spartipset 2019 blir -skaffa en eltandborste, dela på den och slipp tandläkaren!

Kommentarer

 1. Eltandborste är ett måste skulle jag säga som FI-anhängare. Att ta hand om sina tänder ger jäkligt bra ROI över tid. Lägre tandläkarkostnader, bra för din hälsa (studier pekar på minskar risken för hjärtproblem, bättre minne, självkänsla, sover bättre, äter nyttigare mat) Källa: https://www.webmd.com/oral-health/gum-disease-health#1

  Jag har också en Oral B och kör dessa tandborthuvuden efter rekommendation från min tandläkare:
  https://www.apotea.se/oral-b-flossaction-borsthuvud-4-st

  Han har de finaste naturliga tänderna jag någonsin sätt utan att behandlat dem, han har gått igenom samtliga av Oral B olika tandborsthuvuden och menar att just FlossAction är oslagbar då den har en tandtrådsliknande funktion som gör att man inte lika ofta behöver köra tandtråd.

  Kan tillägga att jag aldrig har haft ett hål men har typ bara kört eltandborste de senaste 2 åren. Blev ett lång och nördig kommentar men hoppas att det uppskattas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen ett måste! Hm det borsthuvudet har jag aldrig testat. För ca två år sedan när det fortfarande var 0 :- i moms på varor från Aliexpress så köpe jag ett big-pack med borsthuvudkopior för några kronor och har fortfarande kvar ett gäng. När de tar slut ska jag defenitivt undersöka FlossAction. Låter klokt.

   Uppskattar alltid nördiga kommentarer! Tack för länkarna också :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg