Shoppingförbudet räddat genom veckans mystery shopping

Mitt sista par med strumpbyxor var helt obrukbara efter veckan på resande fot. I vanliga fall hade jag inte tvekat att gå in på HM och köpa nya men shoppingförbudet 2019 skapar vissa utmaningar.  Därför signade jag upp mig på ett uppdrag i en matbutik där ett köp ersattes upp till 200 :- + lön 100 :-. För i en mataffär brukar det ju finnas strumpbyxor, eller hur?! 

Det var en betydligt dyrare mataffär än där jag vanligtvis handlar så jag tycker inte att jag fick så mycket för pengarna, men eftersom utlägg upp till 200 :- skulle ersättas så maxade jag ut summan. Jag lyckades handla för 200 kr och 15 öre (hehe).

Det blev både strumpbyxor och läppcerat som i vanliga fall inte är tillåtet inom ramarna för mitt shoppingförbud. Jag passade också på att veckohandla mejerier. Ett obligatorisk köp ingick från delikatessdisken så jag lyxade till det med salami som vi vanligtvis inte brukar köpa över disk. Tog dock så lite som jag kunde komma undan med och samtidigt utföra uppdraget med godkänt resultat. Just det här uppdraget tog lite mer tid i anspråk än vad det brukar ta. Ca 30 min inne i affären och den obligatoriska enkäten efteråt tog nästan 30 min att besvara.  


Någon som testat de här mataffärsstrumpbyxorna från "LaMote"? Jag har sett att Willys kör med samma märke. De var inte billiga om man jämför med HM som har trepack för 70:-. De här i mataffären kostade 45:-/ par.

När jag satte upp kriterierna för mitt shoppingförbud så hade inte tanken slagit mig att jag kan använda Mystery shoppingen som en strategi för "shopping i nödfall". Nu är ju inte strumpbyxor lika nödvändiga som mat men det är lite väl tidigt på säsongen att sluta använda strumpbyxor helt och hållet. I alla fall för mig. När de här stumpbyxorna går hädan får jag signa upp mig för ytterligare ett butiksbesök...

Kommentarer

 1. Haha you savvy creature! Alltså jag är sååå avundsjuk på din och IGMR:s mystery shoppinguppdrag. Jag signade upp för något en gång och det var helt värdelösa uppdrag. Vad heter denna firma?

  Jag har en vän som ivrigt förespråkar asdyra strumpbyxor. Minns inte märket men de kostar närmare 200kr eller till och med (paret, för ett par, [1]). Jag fick ett par en gång och de gick sönder inom 8 h. Medan HM:s håller år ut och år in. Fattar definitivt inte grejen med dyra strumpbyxor. Och nuförti'n har jag inga, bara ett par svarta långkallingar från Dollar Store som jag har under kjol vintertid och på sommarn kör jag nude.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack, jag har verkligen IGMR att tacka för tipset om Mystery shopping :)
   Just det här uppdraget var från Betterbusiness men jag gillar Daymaker bättre. Daymaker betalar milersättning för upp till 50 km så då får jag alltid bränslet till veckans veckohandling betalad.

   Blev nyfiken på långkalsongerna från Dollar Store. Kommer man undan med dem som "strumpbyxor"? Eller är det mer åt tights-hållet?

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg