DIY hårklippningar del 2

Eftersom mitt inlägg om 0:- i frisörkostnader i en familj på fem  blivit ett av de mest lästa hittills så tänkte jag med dagens inlägg utveckla det här med hårklippningar hemma.

På bilden ser ni mina "verktyg". Jag har en sax som inköptes på Åhléns för ca 15 år sedan. Den har inte slipats sedan köp men är fortfarande vass så det förslår (det händer att jag klipper mig själv i fingrarna ibland så där råder det inget tvivel). Min mor har en likadan och har sparat förpackningen till saxen och där står en prislapp med 129 :- . Efter en snabb googling ser jag att frisörsaxen från Åhléns nu för tiden kostar 149 :-. På Apotea finns det en sax för 54 :-, så det går att komma ännu billigare undan. Eftersom man jämförelsevis klipper så lite med sin egen frisörsax så tror jag inte att en proffssax för flera hundra är nödvändigt (men det är bara min personliga uppfattning). Huvusaken är att saxen är vass!

Sedan dess har det tilkommit en effileringssax i samlingen, det är en sax som tunnar ut håret. I vår familj har vi belönats med hästtagel till hårkvalitet så vi vuxna måste tunna ut håret för att det inte ska bli för tjockt se ut som Jessica Gedin en bad hariday.  Effileringssaxen var ett riktigt fynd för typ en tjuga men här tror jag verkligen inte att man behöver satsa på kvalitet, man klipper så lite med den så den lär inte bli sliten.

Första gången jag använde effileringssaxen var det lite läskigt så här kommer några handhavade tips:

1. Våga! Det är bara hår.
2. Börja med bakhuvudet, några cm under hjässan.
3. Det räcker med få klipp, totalt 4-5 st.
4. Sätt saxen så nära hårbotten du kan, klipp en gång, håll dig till samma sida, flytta ned saxen 3-4 cm och klipp en gång till.
5. Byt sida på bakhuvudet och upprepa.
6. Borsta ur håret.

Håret kommer att kännas mycket smidigare och enklare att jobba med. Tänk bara på att inte klippa för högt upp på hjässan med effileringssaxen, det kan se lite tokigt ut när det växer ut. Maken råkade klippa en "tufs" på mig mitt i en virvel vid något tillfälle som sedan stack ut när det började växa. Övning ger färdighet och nu använder han saxen klockrent!

I lådan ligger också såna här metallclips för att hålla undan långa hårlager vid nivåklippning. Men det går säkert lika bra att använda hårsnoddar också.

Till makens hår behövs både sax, effileringssax och trimmer. Trimmern är av ett bättre märke som finns hos frisörer och hittills har den fungerat utmärkt i bortåt åtta år. Vi måste dock ha den inpluggad i eluttaget under användning. Batteriet har blivit för dåligt på egen hand.

Nu har jag klippt herrar (maken, min pappa, de stora barnen) i många år. Därför känner jag mig rätt säker när jag klipper en kortare herrfrisyr. Jag har letat runt lite på tuben åt er och här är ett par länkförslag. Den här killen kör en basic och kort frilla. Kort på sidorna och saxen till hjässan. Den här frisören kör en "tutorial" för ett längre hår/ herrklippning.

Är det någon som hittat en ännu bättre tutorial på tuben så dela gärna med er i kommentarsfältet!

Hoppas detta kan ge lite pepp och tips på vägen till er som ännu inte "gjort slut" med frisören! Lycka till! 






Kommentarer

  1. Mycket spännande. Eller så packar familjen IGMR bara bilen och kör mot Simplicitas salong Sax o Fön?

    Hår är dyrt... jag betalar 500 kr per klipp och fru IGMR 1000 - 1500 kr då hon färgar. Nu gör vi det sällan men fasen vad det svider!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja! Det är lätt värt bensinpengarna. OMG, det var pricey. Finns det inget bättre alternativ? Typ som Eva skriver nedan med frisörelev eller någon frisör som jobbar hemifrån?

      Radera
    2. För min del har jag helt enkelt låtit håret växa :) För fru IGMR vet jag inte var hon lutar.

      Radera
  2. Tycker det är svårt att klippa sig själv förutom luggen då. Har mycket enkel "frisyr", rakt halvlångt hår med lugg i vanlig skandinavisk halvtunn kvalitet. Löser de här med höga frisörkostnader med att bara gå till frisörelever och dessutom bara högst tre gånger per år. Kostar 160 kr per gång.

    De tvättar (det bästa!) , klipper i typ 1,5 h och fönar. En lärare synar petnoga och korrigerar om något är en millimeter för långt på något ställe. Eleven läxas upp med mild stämma. Det hela är faktiskt ett litet nöje! :)

    Fattar inte att inte fler går dit. Billigt och inte alls sämre eftersom eleverna i sin osäkerhet är rädda att göra fel och lärarna fixar resten. Tidsåtgången för besöket på 2 timmar är kanske anledningen till att någon tvekar.

    /Eva


    SvaraRadera
    Svar
    1. Frisörelever är absolut ett alternativ till att DIY. Om du inte ska spara ned luggen, då blir det mycket lättare att klippa själv :-) När man klipper sig själv så kör man allt framifrån, gärna lite lager på lager också så syns inte ojämnheter .

      När jag pluggade gick jag emellanåt till frisörelever, jag brukade bli rätt nöjd. Klippning fixar de bra.

      Radera
  3. Tack för detta inlägg! När vi flyttar upp till landet kostar frisörbesöken typ dubbelt mot Sthlm och minhuvudbry är just de korta frisyrerna. Jag har två i familjen varav en har jättetjockt hår så det där med "effileringssax" var precis den kunskap jag behövde. Jag ska slaviskt studera klippen.

    "Skillnaden mellan en bra och en mellanbra klippning är en vecka".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sjukt att det är dubbelt så dyrt på landet? Mindre konkurrens? Aha, ja då kommer det verkligen underlätta att tunna ut innan ni ska klippa.

      "Skillnaden mellan en bra och en mellanbra klippning är en vecka". WORD. Jag vill också lägga till klipptekniken "pointcutting" här. Det blir alltid snyggare att avsluta ett rakt klipp med lite pointcutting som fadar ut den avklippta looken.

      Radera
  4. För er med maskin, eller som kan tänka sig att köpa en - mycket enklare än med sax och du kan göra det själv - instruktionsfilm som visar fem olika frisyrer

    How to cut hair - 5 hair styles using a Philishave Hair Trimmer
    https://www.youtube.com/watch?v=tAFAD3RLhd8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wow, thx! Hur kan inte det här klippet ha mer än 163 stycken visningar. Älskar musiken och pottfrillan på pojke nr 5.

      "how to cut hair with a trimmer" sökningen gav faktisk en massa bra träffar!

      Radera
  5. Alla som läser den här artikeln som går igenom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar är idag alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail). com)
    Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
    När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
    Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  6. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera
  7. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera
  8. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera
  9. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera

  10. Thanks for the info. Am here to inform everyone that my lover came back 2days after I order Dr Obodo love spell best Xmas ever gift ever 💝 💝 For recommendations ( (( templesofanswer@hotmail . co . uk WhatsApp +234 8155 42548-1 )) )

    SvaraRadera
  11. After 3 Years in a relationship with my Boyfriend, my Boyfriend started going out with other girls and showing me cold love, on several occasions he threatens to break-up with me if I dare question him about his affair with other girls, I was totally devastated and confused until an old friend of mine told me about a spell caster on the internet called DR clement who help people with their relationship and marriage problem by the powers of his gods, At first I doubted If such thing ever exists but decided to give it a try, When I contact him, he told me everything I needed to do and I did and he helped me cast a Love Spell and within 48Hours my boyfriend came back to me and started apologizing,now he has stopped going out with girls and he is with me for good and for real. Contact this Great spell Caster for your relationship or marriage problem.Here's contact or whatsapp: +2347051758952 : allmightbazulartemple@gmail.com is good man he also help me there is reason why i re-comedy him to my fellow women who have such problem...dr clement is also tell me he specilzy with all the work listed also cure all others of infection disease with herbal medicine list of my work {1}HIV/AIDS {2}DIABETES {3}EPILEPSY {4} CANCER {5} HPV {6} ASTHMA {7} HEPATITIS {8}LOVE SPELL {9} MONEY SPELL 10 penis enlargement 11} natural remedies to get pregnant fast 12} natural remedies to strop miscarriage

    SvaraRadera
  12. När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
    Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
    hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
    Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
    Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
    Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
    Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
    med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
    Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
    Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
    han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
    och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
    Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
    de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
    Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  13. Good day everybody, This is my testimony on how I won 53,193,914 million pounds on Mega millions lottery. I want to use this opportunity to thank Dr clement,for casting winning spell for me to win the lottery of 53,193,194 million pounds,lottery ticket.I have been playing lotteries for the past 5 years now and i have never won any. Ever since then i have not been able to win any lotto and i was so upset and i needed help to win this mega million lottery. so i decided to go online and search for help, there i saw so many good testimony about this man called Dr Iyaryi,of how he has cast lucky spell lotto for people to win the lottery. I contacted him also and tell him i want to win the Mega millions lottery, he cast a spell for me which i use to play and won 53.193,914 million pounds in mega millions lottery. I am so grateful to this man, just in-case you also need him to help you win, you can contact him through his Email: allmightbazulartemple@gmail.com, and he will surely help you just the way he has helped me. i will forever be grateful to him and always testify the good work of him to the hole world. contact him via Email: allmightbazulartemple@gmail.com, or you can also contact him through his email and he will surely help you to win any kind of lottery And also Reach him on WhatsApp Number +2347051758952 Thanks Dr. clement can also cure all others of infection disease with herbal medicine list of my work
    {1}HIV/AIDS
    {2}DIABETES
    {3}EPILEPSY
    {4} CANCER
    {5} HPV
    {6} ASTHMA
    {7} HEPATITIS
    {8}LOVE SPELL
    {9} MONEY SPELL
    10 IMPOTENCE
    11 PENIS ENLARGEMENT

    SvaraRadera
  14. Mitt namn är Michael Janice, jag bor från Lund, Sverige, (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
    Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
    För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
    Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
    Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
    Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
    Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
    Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
    Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  15. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig











    BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  16. Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv har jag aldrig trott att kärleksförtrollningstrollkarm kunde få tillbaka min ex kärleksman Andrew, tills min vän introducerade mig för den riktiga trollformeln, tidigare har jag kontaktat några trollformler för att hjälpa mig men ingen av dem kunde hjälpa mig , några krävde mer pengar tills jag följer enkla instruktioner från stor kärleksförtrollare via hans personliga e-post, jag kunde kommunicera och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) vem som helst kan likaväl få samma hjälp från honom idag för att få tillbaka förlorad kärlek eller återställa ett brutet förhållande och frånskild partner kan återvända till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 2 dagar, min ex kärleksman ringde mig på telefon för att be mig om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. tack till Dr.Oduduwa för hans begåvade och begåvade krafter att få tillbaka ex inom 34 timmar.

    SvaraRadera
  17. Jag är en 32-årig kvinna som bor med min mamma och farbrors familj i Lund-Sverige. Jo, jag föddes ensam och kände aldrig mina föräldrar när jag föddes och jag vill träffa en man som kommer att behandla mig som sin drottning eftersom jag också kommer att behandla honom som min kung i framtiden när vi är gifta med varandra förresten enda. Jag är också ett ärligt hjärta som letar efter en stabil relation. Jag förstår att det är viktigt att lägga varaktiga grunder för ett varaktigt förhållande. Jag är en aktiv person som tycker bäst om att cykla och springa. Jag tror att det är viktigt att hålla sig i form. Jag är inte intresserad av spel eller drama. Jag tycker om god mat och jag letar alltid efter någon att dela uppskattningen av god mat och gott vin. Jag är öppen för att prova på olika aktiviteter och klarar av utmaningen. Jag letar efter någon som tror att en äkta intim partner ser ut efter den andra och vice versa när de navigerar i livet tillsammans, jag har läst kommentarsektionen på blogginlägg online om hur Dr.Oduduwa har hjälpt så många människor att lansera kärleksförtrollningar för att hitta sanna älska och gifter dig omedelbart, jag har aldrig trott på magisk kärleksförtrollning tidigare i mitt liv, på grund av arten av min vilja att hitta en man att älska, gav jag det ett försök och så överraskande efter att jag tagit kontakt kommunicera med Dr.oduduwa via hans personliga e-postmeddelande (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Jag fick ett svar från honom och han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att starta en kärleksförtrollning som kommer att få rika snygga män att attraheras av mig. Jag följde noga alla hans instruktioner och han berättade för mig vad som skulle göras. Jag gör allt han ber mig att göra och bara några timmar efter att kärleksförtrollningen lanserades började jag träffa riktigt bra män som letade efter en äkta kärleksrelation med mig. för några dagar sedan var jag förlovad och den här månaden slutar jag att gifta mig. Jag tackar Dr.oduduwa för att han hjälpte mig med kärleksförtrollningar att hitta sann kärlek idag. Jag rekommenderar starkt Oduduwa till alla som vill hitta sann kärlek och gifta sig så snart som möjligt. denna kärleksförtrollningsmagi fungerar riktigt bra och snabbt. kontakta oduduwa idag via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  18. DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITA PÅ STORA DR ISIKOLO ATT HJÄLPA DIG MED DINA PROBLEM.
    Jag heter Senna Rayan. Fantastisk DR ISIKOLO är verkligen kraftfull och vet hur man gör sitt jobb perfekt. Om inte för honom kunde jag inte föreställa mig vad som skulle ha hänt. Min före detta man bråkade alltid med mig och misshandlade mig alltid. Han började bete sig konstigt och roligt och lämnade mig utan anledning för en annan kvinna. Jag trodde att allt hopp var ute. Jag sökte efter hjälp på internet och jag stötte på DR ISIKOLO. Jag såg så många vittnesmål om honom. Jag blev glad och jag kontaktade honom på hans e-post och berättade för honom vad som pågick. Han skrattade och försäkrade att jag skulle lugna mig att han kommer att hjälpa mig och att mitt ex kommer tillbaka och tigger mig. Han gjorde sitt arbete och förtrollade mig och efter två dagar kom min ex man och bad om ursäkt precis som han sa till mig. Idag bor vi båda tillsammans och vi är ännu mer kära än hur vi brukade vara innan han gick. Kontakta den stora DR ISIKOLO för din egen hjälp. Du kan kontakta honom på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  19. Utmärkt och fantastisk service om hur du får tillbaka ditt ex.
    För vem det kan beröra, mitt namn är Lana Johannes och jag uppskattade verkligen hur den store DR ISIKOLO använde sin intuitiva vägledning och färdigheter som livscoach och sin empati också för att föra tillbaka min själsfrände till mig. För 100 procent av gratis riktiga synska, konsultera för att få tillbaka ditt ex och lösa alla dina allmänna problem eller problem. Min partner lämnade mig på grund av oändliga bråk och gräl och jag var förkrossad i månader och fick tillbaka min lycka när jag kontaktade honom. Den enda DR ISIKOLO The Great är den enda som kan hjälpa dig. Han löste mitt problem åt mig. Han tog tillbaka mitt ex inom 48 timmar efter samråd och starkt, vår kärlek och lycka har återställts. Kom i kontakt med The Great DR ISIKOLO Email: du kan kontakta Dr Isikolo email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196

    SvaraRadera
  20. HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG
    Detta vittnesbörd är en sann historia och jag heter Monika Simun. Hur jag kom i kontakt med DR ISIKOLO var också genom ett vittnesbörd skrivet om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra med deras liv. Att komma tillbaka med ett ex är en av de mest inre känslan som många människor skulle älska att uppleva, särskilt eftersom dessa minnen med vårt ex alltid grumlar vårt sinne när någon annan gör några av de saker som vårt ex brukade göra. Jag var ensamstående förälder i nästan 3 år och även om min före detta man var långt borta från mina barn önskar jag fortfarande att han en dag kommer tillbaka till mig. Den här trolldomsläkaren jag stötte på, känd som DR ISIKOLO, hjälpte mig med mina önskemål och jag är glad att kunna säga att jag är tillbaka med min före detta make och jag är mycket glad att dela vittnesbördet med alla så att de också kan träffa denna DR ISIKOLO och lösa deras problem. Jag vet inte vad andra kan känna om att få sitt ex tillbaka i sitt liv men jag vet alltid att det finns en välsignelse i förklädnad med bara en enda återkoppling med ett ex. Om du vill komma tillbaka med ditt ex, kontakta denna fantastiska DR ISIKOLO på hans WhatsApp +2348133261196 eller e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Jag heter Bertha Baumann och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  22. Kontakta den mest ärliga och kraftfulla trollformaren som heter Dr Isikolo som hjälpte mig så kommer han att göra detsamma för dig.
    Jag heter Marie Cedergren och allt för gott, jag uppskattar Dr Isikolo som hjälpte mig med sina stora krafter att återställa mitt hem och den lycka jag delade med min man och det är verkligen något jag är evigt tacksam för. Det hände att jag var hjälplös och nedslagen i nästan ett år när min man lämnade mig på grund av äktenskapliga problem som vi stötte på. Jag gjorde allt jag kunde för att rädda mitt äktenskap och ingenting fungerade förrän DR ISIKOLO kom till min räddning. Han hjälpte mig och kärleken och lyckan jag delade med min man återställdes och mer fantastiskt. Jag vet att det låter konstigt om han verkligen kan hjälpa någon, men han är 100% garanterad att inte göra dig besviken när han försäkrar dig om att ha önskat resultat efter 48 timmar. Han kan hjälpa dig också om du är villig att ge honom chansen att göra det. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  23. Jag gick fortfarande på college när jag träffade min fästman. Vi dejtade ganska länge och var sambo och vårt förhållande godkändes av våra föräldrar. Vi kom överens och allt var perfekt. Han reste ut för lite träning och sedan dess blev allt aldrig bra för oss igen. Han träffade en dam där borta och han tenderar att ha engagerat sig mycket i det de delade och lämnat mig utanför bilden. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda problemet men ingenting fungerade förrän jag hörde talas om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och förklarade vad jag gick igenom och han lovade att hjälpa vilket han gjorde som utlovat. Jag följde instruktionerna han gav mig och han fixade problemet jag hade med min fästman och nu är han tillbaka till mig och vi ska gifta oss om en månad. Allt tack vare Dr Isikolo. Kontakta honom nu om du behöver hjälp. mejla: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg